Για το 2ο συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής

Την Κυριακή, 31 Μάρτιου, ολοκληρωθήκαν με επιτυχία οι εργασίες του 2ου Συνεδρίου του Κινήματος Αλλαγής. Ενός συνεδρίου ενότητας και συστράτευσης, με υποδειγματική οργάνωση, που διεξήχθη σε κλίμα σύμπνοιας και με έντονη διάθεση ανανέωσης στα ενιαία πλέον όργανα του κινήματος. Η βούληση της βάσης για την αυτόνομη πορεία της παράταξης επιβεβαιώθηκε με τον πιο εμφατικό τρόπο, μακριά από δήθεν προσκλήσεις σύγκλισης, που όμως επαναφέρουν με κάθε ευκαιρία τη γνωστή  ακραία διχαστική ρητορική. Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και το Κίνημα Αλλαγής άντεξαν στις συντονισμένες επιθέσεις του προηγουμένου διαστήματος, χάρη στις ρίζες τους στην Ελληνική κοινωνία και χάρη στη μεγάλη κοινωνική τους βάση, που είναι η δύναμη μας και η καλύτερη εγγύηση για να προχωρήσουμε μπροστά, για τις αλλαγές που έχει ανάγκη η πατρίδα μας.

Είναι αδήριτη ανάγκη η δημοκρατική παράταξη να γίνει και πάλι η δύναμη που εκφράζει τους πολλούς και τους πιο αδικημένους. Παλεύουμε για την επαναφορά της αξιοπρέπειας στις ζωές των Ελλήνων, για να ξαναχτίσουμε μια δυνατή μεσαία τάξη, που θα αισθάνεται ασφάλεια, μέσα από την πολιτική μας πρόταση, το «Σχέδιο Ελλάδα». Θέλουμε η νέα γενιά να μπορέσει να ονειρευτεί ξανά. Και αυτό δεν μπορεί να γίνει με αμοιβές των 400€, σε δουλειές χωρίς δικαιώματα. Δεν μπορεί να γίνει με φορολογία και εισφορές σε εξωφρενικά επίπεδα. Θέλουμε οι πατεράδες μας να μπορέσουν να χαμογελάσουν πάλι.

Για αυτό προχωράμε μπροστά όλοι μαζί, ενωμένοι σε ένα κίνημα δημοκρατικό και σύγχρονο, με ριζοσπαστικό λόγο, με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, με μια προοδευτική ατζέντα, για την εξάλειψη των αγκυλώσεων που οδήγησαν την πατρίδα μας στην χρεοκοπία.

Τολμάμε για την επιστροφή στην ουσία της πολιτικής.

Τολμάμε να δείξουμε ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι.

Γιατί η πολιτική είναι θέμα αρχών.

Υ.Γ: Επί προσωπικού, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους στήριξαν την εκλογή μου στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή και με τίμησαν με την ψήφο τους. Η ευθύνη μεγάλη. Ένα ξεχωριστό και μεγάλο μπράβο αξίζει σε όλους τους εθελοντές που εργάστηκαν για την επιτυχία του συνεδρίου μας. Καλή δύναμη σε όλους μας.