Για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου. Τώρα να αποφασίσουμε για το Μέλλον.

Σε έναν κόσμο που αλλάζει διαρκώς, σε μια Ευρώπη που δημιουργεί ευκαιρίες, η Ελλάδα παραμένει εγκλωβισμένη στις μνημονιακές υποχρεώσεις και στην πολιτική ανεπάρκεια. 

Απέναντι στις νέες προκλήσεις που προκύπτουν και τις συντηρητικές πολιτικές που υλοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ και πρεσβεύει η Νέα Δημοκρατία, απέναντι σε αυτούς που είτε χρεοκόπησαν την χώρα είτε έπαιξαν στα ζάρια την αξιοπρέπεια και τις θυσίες του Ελληνικού λαού, χρειάζονται νέες προοδευτικές απαντήσεις.
Οι εκλογές της 7ης Ιουλίου είναι ένας αγώνας για ένα μέλλον αξιοκρατίας, διαφάνειας και ίσων ευκαιριών˙ είναι η ευκαιρία να δοθεί τέλος στο κλίμα απαξίωσης, να αποκατασταθεί η αξιοπρέπεια στην πολιτική, με τη Δημοκρατική Παράταξη και το Κίνημα Αλλαγής στο επίκεντρο, εγγυητή των προοδευτικών αλλαγών που απαιτούνται. Στη διακυβέρνηση, στην οικονομία, στο παραγωγικό μοντέλο, στην παιδεία. Στόχος μας μια δίκαιη κοινωνία, που θα δημιουργεί προοπτική, για τους νέους, τους ανέργους, τους αγρότες, τους μικρομεσαίους και όσους σήκωσαν δυσανάλογο βάρος. Που θα δημιουργήσει ευκαιρίες και δουλειές για να επιστρέψουν οι νέοι μας στην πατρίδα τους. 
Να αγωνιστούμε ξανά για δουλειές με αξιοπρεπείς μισθούς, πλήρη δικαιώματα και κοινωνική προστασία. Για αυτό χρειάζεται αλλαγή πολιτικής, με επιτάχυνση της αναπτυξιακής πορείας.
Με πίστη και εντιμότητα, μακριά από αλαζονικές συμπεριφορές, με καινούργιους ανθρώπους και ένα νέο πολιτικό ήθος. Γιατί η πολιτική μπορεί και πρέπει επιτέλους να γίνει διαφορετική. Με σύγχρονες και ουσιαστικές λύσεις, για να επανακτήσει η Ελλάδα τη θέση που της αξίζει.

Φίλες και φίλοι

Στις εκλογές της 7ης Ιουλίου είμαι παρών γιατί πιστεύω στις αξίες της Δημοκρατικής Παράταξης, στην ιστορία, στους ανθρώπους της.
Γιατί πιστεύω πως οι προτάσεις του Κινήματος Αλλαγής μπορούν να αλλάξουν τον τόπο μας.
Είμαι παρών γιατί πιστεύω στην Κορινθία, γνωρίζω τα προβλήματα, τις δυνατότητες και τους ανθρώπους της, με τους οποίους έχουμε τις ίδιες ανάγκες, αγωνίες και απαιτήσεις. Αυτούς θέλω να εκπροσωπήσω. Για να αμφισβητήσουμε και να διεκδικήσουμε, να ονειρευτούμε και να σχεδιάσουμε ένα μέλλον με τους συμπολίτες μας όρθιους και όχι στο περιθώριο.
Τώρα να αποφασίσουμε για το Μέλλον!

Με εκτίμηση

Γιάννης Ανδρέου
Υποψήφιος Βουλευτής Κορινθίας
Κίνημα Αλλαγής