Για να έχουμε ΔΙΚΑΙΩΜΑ στο ΜΕΛΛΟΝ

Χθες, ανακοινώθηκε και επίσημα, με απόφαση της Κ.Π.Ε του Κινήματος Αλλαγής η υποψηφιότητα μου, ως υποψήφιος βουλευτής Κορινθίας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Προέδρο του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, και την Κεντρική Επιτροπή Ψηφοδελτίων, για την τιμή να με συμπεριλάβουν στα ψηφοδέλτια  του Κινήματος. 

Ο τόπος μας, η Κορινθία μας, χρειάζεται ένα Νέο ξεκίνημα, με ανθρώπους που γνωρίζουν τα προβλήματα της περιοχής μας και το άγχος της αξιοπρεπούς διαβίωσης. Με ανθρώπους που παλεύουν για την ανανέωση και την επαναφορά της ουσίας στην πολιτική και του πολιτικού ήθους.  Όλοι μαζί, οι υποψήφιοι του Κινήματος Αλλαγής, θα δώσουμε τη μάχη για αυτό το Νέο ξεκίνημα, για να καταστήσουμε το Κίνημα Αλλαγής δύναμη Ανατροπής και Αναγέννησης της πατρίδας μας, για την επαναφορά της αξιοπρέπειας στην ζωή των Ελλήνων.

Στην πορεία αυτή προς τις εκλογές είναι ανάγκη να αντισταθούμε στις σειρήνες της δημαγωγίας και του λαϊκισμού, του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., και της παλινόρθωσης μιας συντηρητικής Ν.Δ και των νεοφιλελεύθερων επιλογών της, καταθέτοντας προτάσεις για το νέο αναπτυξιακό πρότυπο της περιοχής μας.

Στις επόμενες εκλογές επιλέγουμε να μιλήσουμε για το ΜΕΛΛΟΝ.

Στις επόμενες εκλογές επιλέγουμε να μιλήσουμε πώς θα απαλλαγούμε από αγκυλώσεις που διαιωνίζουν τις αδικίες και τις κοινωνικές ανισότητες.

Στις επόμενες εκλογές επιλέγουμε να μιλήσουμε πώς θα επιστρέψουν οι νέοι μας στην Πατρίδα τους.

Στις επόμενες εκλογές επιλέγουμε να μιλήσουμε για την Ελλάδα της αξιοκρατίας, της διαφάνειας, της ισονομίας.  

Για την πραγματική αλλαγή που χρειάζεται ο τόπος μας.

Για να έχουμε ΔΙΚΑΙΩΜΑ στο ΜΕΛΛΟΝ.

Γιάννης Ανδρέου

Υποψήφιος βουλευτής Κορινθίας με το Κινήμα Αλλαγής.